facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Klantreview dhr. Veenje

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Dhr. Veenje en zijn vrouw hebben nu twee keer een camper gehuurd bij Campertravels. Ze vinden het fijn dat ze elk jaar met een nieuwe camper op reis kunnen. “Kopen kan echt niet uit, ik kan nu twintig jaar lang elk jaar een nieuwe camper huren, maar als ik nu een camper koop wordt die rustig twintig jaar oud”, aldus dhr. Veenje.

Nadat meneer en mevrouw Veenje een aantal jaren een camper via een particulier huurden, zochten ze nu een professioneler bedrijf. “We vonden Campertravels via internet”, vertelt dhr. Veenje. “Toen ik contact opnam met Wilco konden we eerst komen kijken bij de campers”, gaat Veenje verder. “Je wilt natuurlijk wel zien wat je kan huren.”

Geen opgeblazen gedoe

Toen dhr. en mevr. Veenje bij Campertravels kwamen was het gevoel direct goed. Veenje: “Wilco is lekker gewoon, geen drukte, geen opgeblazen gedoe. Hij is echt nuchter en ik houd niet van die gladde verkopers dus dat kwam goed uit.” Meneer een mevrouw Veenje waren ook tevreden over de prijs: “Ik had op internet al zelf wat gerekend, maar toen waren we ineens voordeliger uit dan mijn eigen berekeningen!”

Meneer en mevrouw Veenje reisden naar Spanje. “De gehuurde camper beviel erg goed. We hebben geen problemen gehad. Daarnaast is het fijn dat Wilco echt niet moeilijk doet. Wil je de camper iets eerder ophalen? Of red je het net niet om hem op de afgesproken tijd in te leveren? Allemaal geen probleem. Ook als net één huurdag in het hoogseizoen valt, rekent hij voor die dag ook gewoon het tarief voor het midden seizoen. Erg netjes vinden we dat.”

Vrij en blij

Veenje vertelt dat hij en zijn vrouw voor het eerst gingen kamperen toen de kinderen nog klein waren. “De kinderen wilden naar de camping dus we gingen kamperen. Toen huurden we altijd stacaravans,” vertelt Veenje. Nu de kinderen niet meer meegaan gaan ze graag met de camper op pad. “Reizen met een camper biedt heel veel vrijheid. Je bent blij en vrij! Mooi is dat je echt je eigen weg kunt gaan. Ik houd niet van hotels en op caravans heb ik het ook niet zo. Dat gezwabber achter de auto en om in de bergen te kunnen rijden moet je wel een goede en dure auto hebben. Een camper is wat dat betreft perfect!”

Veenje sluit af: “Ik raad Campertravels zeker aan bij anderen. Hij heeft mooi materiaal en goede prijzen. We zijn wel eens bij andere camperverhuurders geweest maar die waren duurder en dan was de nieuwste camper ook nog eens 10 jaar oud! Bij Wilco staat de koffie altijd klaar en het zit gewoon goed!”