facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Klantreview dhr. Lamberink

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Dhr. Lamberink en zijn vrouw gaan al jaren met hun caravan op vakantie, maar ze wilden ook wel eens met een camper op reis. Om eerst te testen of een camper wel iets voor hun was, besloten ze een camper te huren. “Het reizen met een camper is uitstekend bevallen. Je hebt veel meer vrijheid”, aldus dhr. Lamberink. Lees meer over zijn ervaringen in deze Campertravels klantreview.

Toen dhr. en mevr. Lamberink besloten een camper te huren startte de zoektocht op internet. Meneer Lamberink vertelt: “Ik heb via Google gezocht op camperverhuurders in de buurt en Campertravels kwam daar als eerste uitrollen. Ongeveer twee weken daarna kwamen we Wilco van Campertravels tegen op een beurs in Hardenberg en we hadden toen direct een goed gevoel bij Campertravels.”

“Je hebt vertegenwoordigers en je hebt vertegenwoordigers”, gaat Lamberink verder. “Wilco pushte ons niet zoals andere verkopers wel eens kunnen doen. We hadden alle tijd om na te denken, maar ons gevoel was goed. Ook de prijzen zijn vergelijkbaar met andere camperverhuurders. Er was nog maar één camper beschikbaar voor de periode die wij wilden en dus hebben we hem direct gereserveerd.”

Spanje en Saint-Tropez

camper klant campertravels

Hierboven een eigen vakantiefoto van dhr. en mevr. Lamberink

De reis ging naar Spanje. Hier verbleven dhr. en mevr. Lamberink een kleine week. Daarna reisden ze naar Saint-Tropez voor anderhalve week om vervolgens in een week tijd rustig naar huis te rijden. Het reizen met de camper beviel erg goed. “De vrijheid die je hebt is heel fijn. Als we met onze caravan op vakantie gaan sta je een maand op dezelfde plek. Het is dan namelijk moeizamer om alles weer in te pakken en gereed te maken voor vertrek. Terwijl juist het bezoeken van verschillende plekken leuk is.”

“Een camper huren beviel erg goed. We wilden graag uittesten of reizen met een camper iets voor ons zou zijn. Je gaat dan niet direct een camper kopen. Stel dat het niet bevalt, dan is het toch zonde geld. Onze huurcamper was een zeer jong model uit 2016 en van alle gemakken voorzien. Onze eigen caravan was misschien iets ruimer dan de camper, maar dat was zeker te overzien.”

Campertravels aanraden

Nu het reizen met de camper zo goed bevallen is willen dhr. en mevr. Lamberink graag een tweedehands camper kopen. Of toch een nieuwe caravan aanschaffen. Daar zijn ze nog niet over uit. Wel raden ze Campertravels zeker aan bij anderen. “Het contact met Wilco loopt zeer vlot, er is geen gezeur. Ook niet na het inleveren van de camper. De borgsom ontvingen we al na een paar dagen terug”, sluit dhr. Lamberink tevreden af.