facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Campers te koop

Bent u een echte liefhebber van reizen met een camper en wilt u graag een nieuwe camper kopen? Bij Campertravels hebt u keuze uit een ruim aanbod campers te koop. We bieden altijd een ruim aanbod vrijwel nieuwe campers en scherp geprijsde campers die goed onderhouden zijn.

Reizen met een camper biedt ultieme vrijheid. Als u een camper koopt kunt u genieten van een heerlijke vakantie. Reizen met camper is namelijk heel anders dan het reizen met bijvoorbeeld een caravan. Waar u een caravan op een vaste plek moet neerzetten en vanuit die plek activiteiten kunt ondernemen, gaat u met een camper vaak echt op doorreis. U rijdt net zolang tot u op een mooie plek bent waar u de camper graag even wilt neerzetten. Vaak komt u op plekken waar u met een caravan nooit was gekomen!

Onderhoud bij Campertravels

Als u uit het aanbod campers te koop een camper vindt die helemaal naar uw wens is, kunt u ervan uitgaan dat uw camper altijd goed onderhouden is. Natuurlijk leveren we de camper volledig onderhouden af, maar ook voor tussentijds onderhoud kunt u altijd bij ons terecht. Wij beschikken over moderne diagnoseapparatuur en hebben ruime ervaring in onder andere het opbouwen van accessoires, volautomatische schotels, achteruitrijcamera’s en navigatie. Lees hier meer over onderhoud.

Koop een huurcamper

Wist u dat Campertravels ook campers te koop heeft staan die uit de verhuur komen? U kunt zo’n huurcamper dan kopen met verhuur. De gegarandeerde opbrengst is dan €8000,- (koop voor aanvang van het verhuurseizoen). Dit bedrag kunt u dan direct van de verkoopprijs afhalen. Heeft u meer vragen over het kopen van een huurcamper? Neem dan contact met ons op.

Hieronder ziet u ons ruime aanbod campers te koop: