facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Hymer camper kopen

hymer camper kopenDe Hymer camper is een zeer populaire camper onder de campers. Uit cijfers van de BOVAG en KCI (Kampeer en Caravan Industrie) die onlangs verschenen (oktober 2018) bleek het aantal nieuw verkochte campers op een recordhoogte te staan. In de eerste drie kwartalen van 2018 werden er 1.862 campers verkocht. Daarvan was 11,9 procent (221 campers) van het merk Hymer. Een Hymer camper kopen is dus voor veel mensen een populaire keus!

Comfort en kwaliteit

Het Duitse merk Hymer is met zijn campers marktleider in Europa en het merk heeft dan ook verschillende onderscheidingen, prijzen en oorkondes gewonnen. Een camper van het merk Hymer biedt heel veel comfort, hoogwaardige kwaliteit een mooie afwerking en maximale veiligheid.

In ons aanbod bieden we dan ook een groot aandeel Hymer campers. De campers zijn tweedehands, maar het zijn stuk voor stuk jonge occasions. Dat is iets waar we bij Campertravels veel waarde aan hechten. Jonge nette occasions waar u nog vele veilige kilometers mee kunt rijden. De campers zijn ook vaak van een eerste eigenaar. Bekijk hier het actuele aanbod van de Hymer campers als u een Hymer camper kopen wilt.

Proef rijden?

Heeft u ons camper te koop aanbod bekeken en ziet u een (of meerdere) camper(s) die u interessant vindt? Neem dan contact met ons op! We maken een afspraak zodat u de camper in alle rust kunt bekijken.

Koop een huurcamper

Wist u dat onze huurcampers ook te koop zijn? Zo kunt u een Hymer camper kopen met verhuur. De gegarandeerde huuropbrengst is dan €8000,- en dit bedrag kunt u dan direct van de verkoopprijs afhalen. Als u hier meer over wilt weten raden we u aan contact met ons op te nemen.

Over Campertravels

De passie van Campertravels.nl voor campers bestond al begin jaren negentig. Wilco Ruinemans, de man achter het bedrijf, ging toen voor het eerste op vakantie met een camper en sindsdien is hij verslaafd. Meer lezen over het ontstaan van Campertravels? Lees hier verder.