facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Klantreview fam. Bos

Wij houden ervan om lekker rond te rijden en veel te zien!

Anne-Rik Bos heeft samen met zijn vrouw Wendy en twee jonge kinderen al meerdere keren een camper gehuurd bij Campertravels. Anne-Rik is eigenaar van Fleulia, totaalleverancier van koffie, thee, machines en aanverwanten voor horeca, bedrijven en instellingen in Hardenberg. Vakantieplannen ontstaan door het runnen van de eigen zaak vaak spontaan en mede hierdoor maakte de familie Bos voor het eerst kennis met Campertravels.

Anne-Rik: “We wilden graag een midweek weg tijdens Pasen en we twijfelden wat we zouden doen. Een huisje huren? Of toch een camper? Ik heb toen een aantal camperverhuurders in de buurt gebeld, maar alle campers waren al verhuurd. Toen kwam ik via internet Campertravels tegen. Ik heb Wilco gebeld op vrijdagmiddag om 14:00 uur en om 15:00 uur kon ik de camper direct ophalen!”

(Artikel gaat verder na de foto)

nieuwe camper huren

Eigen vakantiefoto van de familie Bos

“Op de bonnefooi”

“In die midweek hebben we met z’n vieren een rondreis door heel Nederland gemaakt. We verbleven overal op kleine campings of kampeerden bij de boer. We vinden het reizen met de camper geweldig, want je bent heel erg vrij. We hebben nog nooit geboekt en gaan dus altijd op de bonnefooi. Stel dat je een plek geboekt hebt en die valt tegen? Dan zit je daar vast. Als je niet geboekt hebt, vertrek je gewoon weer. Daarnaast houden we erg van het rondrijden, want dan kunnen we veel dingen zien.”

“Vorige zomer hebben we veel landen in Europa doorkruist en afgelopen Pasen nog zijn we in de Harz, Duitsland geweest. Dat was een hele mooie vakantie. We reden de straat uit en zeiden tegen de kinderen: ‘We kunnen twee kanten op. Richting het strand of richting de Harz in Duitsland.’ Toen werd het dus de Harz. Zo kan het voorkomen dat we echt pas besluiten waar we heengaan als we al in de camper zitten.”

Vertrouwen in de camper

Anne-Rik en Wendy zijn tevreden over Campertravels: “Tot nu toe is alles altijd goed geregeld. We bellen Wilco op om te vragen of hij een camper heeft staan en zo ja, dan kunnen we langskomen om hem op te halen. Moeilijker is het niet en hoeft het ook niet te zijn. Wilco helpt je altijd goed op weg. Hij geeft je instructies en handige tips.”

“Als je een camper bij Campertravels huurt weet je gewoon dat je in een nieuwe en goede camper rijdt. Onderweg hoef je dan niet te twijfelen of de camper het wel volhoudt, of dat hij niet stuk gaat onderweg. Wilco verhuurt alleen maar goede campers. Misschien betaal je wat meer, maar dat is het echt waard”, sluit Anne-Rik af.

Camper huren?

Ook zin gekregen in een vakantie met een camper? Bekijk dan nu ons aanbod huurcampers!

Camper huren