facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Klantreview Fam. Lansdaal

Jordi Lansdaal: “Wilco is een vriendelijke man die ook zelf met de campers reist en daardoor precies weet wat hij je meegeeft.”

Jordi Lansdaal wilde voor een vakantie met zijn gezin een specifieke camper huren. Via Google kwamen ze uit bij de site van Campertravels.
Bij Campertravels vond hij het perfecte model om een onvergetelijke reis naar Slovenië mee te maken. 

Jordi begint met een puntje van feedback. “Ik ging op Google Maps kijken waar het bedrijf eigenlijk zat en zag dat het aan een zandweggetje ergens achteraf zat. Met in mijn achterhoofd steeds meer verhalen van websites waarbij je wordt opgelicht, dacht ik even, ‘wat heb ik nou gehuurd? Bestaat dit bedrijf wel?’ Maar als je Wilco eenmaal ontmoet hebt, weet je gelijk dat het een heel goed en betrouwbaar bedrijf is.”

Goed en persoonlijk advies

Wat Jordi vooral is bijgebleven van Campertravels is het persoonlijke advies. “Wilco is altijd bereid om te helpen en je tips te geven hoe je het beter kunt doen. Het is een vriendelijke man die ook zelf met de campers reist en daardoor weet hij precies wat hij meegeeft.”
De beste tip die ze van Wilco kregen was om niet vooraf camperplaatsen te boeken. Met dat advies zijn ze met het gezin drie weken lang door Slovenië gaan reizen. “Daardoor kom je op plekken die je vooraf niet hebt bedacht en op de mooiste plekken kun je langer blijven. We keken steeds waar het mooi weer zou zijn en daar zijn we heen gegaan. We zijn nooit langer dan twee dagen ergens gebleven. Dat is het echte vrije leven.”

Rondreis door Slovenië

De Hymer 588 was de perfecte match voor de familie Lansdaal. “Het was een nette camper met hele fijne bedden en ruim genoeg voor wat we hadden bedacht. We wilden graag een hefbed en lengtebedden achterin. Met twee jonge kinderen is het wel zo handig als je ’s avonds nog de camper in en uit kunt zonder onder de bedden door te hoeven tijgeren. Daarnaast was de camper nog heel nieuw en dat voel je ook aan het rijden.”

Betrouwbaar en zorgvuldig

“Ik zou zeker terugkomen bij Campertravels. Wilco gaat op een plezierige manier om met de verhuur en de afhandeling. Toen we de camper weer kwamen inleveren ging dit heel fijn. Hij kijkt ernaar, checkt of er geen schades zijn en hij zet hem weg. Geen discussie over krasjes en dat soort dingen. Door dat wederzijdse vertrouwen wil je als klant terugkomen. Daar komt bij dat alle spullen heel net en nieuw zijn. Daar onderscheidt hij zich echt in.”