facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Review van klanten Gerrit en Sandra

“Toen we de camper zagen waren we direct verkocht!”

Gerrit en Sandra kochten in september 2016 een camper bij Campertravels. Ze ruilden een 12 jaar oude camper in voor een camper van 1,5 jaar oud. “Reizen met een camper biedt totale vrijheid”, vertelt Sandra. “Staat er file? Dan draaien we gewoon een parkeerplaats op om even lekker te eten en ontspannen. File voorbij? Dan rijden we weer door. Je hoeft bijna nooit ergens op een specifieke tijd te zijn.”

Jaren geleden huurden Sandra en Gerrit al eens een camper via een ander bedrijf. “Dat was helemaal niets, want de camper was veel te klein,” vertelt Sandra. “We voelden ons heel erg opgesloten als we eens binnen moesten zitten bij slecht weer. Wel was het heel goed dat we deze ervaring hadden want nu wisten we beter wat we zochten in een camper.”

Sandra: “Na thuiskomst dachten we nooit meer met een camper op reis te gaan. Het was immer zo tegengevallen! Toch kochten we twee jaar later een tweedehands camper. Met deze camper hebben we twee zomers getourd. Na die twee jaar wilden we wat anders. Deze camper was immers twaalf jaar oud en we wisten nu echt goed wat we zochten in een camper.”

Ontmoeting op de Camperbeurs

“We zochten een automaat, maar die zijn er nog niet zoveel tweedehands. Wel worden ze steeds meer nieuw gemaakt, maar daar hangt direct een ander prijskaartje aan. Ook al hadden we niet direct de intentie om te kopen, we besloten toch een bezoek te brengen aan de Camperbeurs.”

Op de Camperbeurs kwamen Gerrit en Sandra Wilco tegen. Sandra: “Hij had daar een camper staan en toen we binnenstapten waren we direct verkocht. Gerrit en ik keken elkaar aan en dachten: die is van ons! De indeling was gewoon goed, ik vond ook het ruime aanrechtblad heel fijn. Ik houd namelijk van koken, dus die ruimte is heel prettig.”

Een nachtje over slapen

“Hoewel we er eigenlijk helemaal niet over na hoefden te denken besloten we toch een afspraak met Wilco in te plannen. Wel slim om er even een nachtje over te slapen en we hadden natuurlijk ook een camper die ingeruild moest worden. We spraken met Wilco af dat de afspraak onder voorbehoud was. Mocht hij de camper op de beurs direct kunnen verkopen, dan deed hij dat. Een logische, eerlijke en duidelijke afspraak”, vertelt Sandra.

Gelukkig voor Gerrit en Sandra verkocht Wilco de camper niet op de beurs. De inruil was akkoord en Gerrit en Sandra werden eigenaar van de camper. Omdat ze hem in het najaar kochten, ging de camper vrijwel direct de winterstalling in. In april staan de eerste weekendjes weg gepland. Sandra: “Dan kunnen we hem vast testen voor onze reis naar Scandinavië in de zomer. Wij kunnen niet wachten!”

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Sandra vertelt dat ze Campertravels zeker zal aanraden bij anderen. “Dit vanwege klantvriendelijkheid, de kwaliteit, punctualiteit en de tijd en rust die Wilco neemt tijdens afspraken. Het is een fijne rustige man die de lijnen met zijn klanten kort houdt. Als er vragen zijn op reis mogen we hem gewoon bellen,” aldus Sandra.

“Ook is de service echt goed. Onze camper is een jaar gebruikt als huurcamper en tijdens de huurperiode was het tafelblad beschadigd. Wilco beloofde direct dat er een nieuw blad in zou komen. Die had hij al besteld in Duitsland maar de levering liet lang op zich wachten. Toen het blad binnenkwam heeft hij hem zelf bij ons langs gebracht. Op Campertravels kun je echt vertrouwen.”

Gerrit en Sandra zijn voorlopig nog niet klaar met reizen: “Ik ben nu 51 en mijn man is 61, maar we hebben sowieso voor de komende 10 jaar nog mooie reisplannen staan. We maken al tien jaar reizen door Scandinavië, maar we zijn nu ook wel nieuwsgierig naar het zuiden van Europa. Mocht het ons gegeven zijn, dan zijn we nog lang niet uitgereisd!”