facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camper kopen Zwolle

Camper kopen Zwolle | Zeer nette campers, meestal van eerste eigenaar

Wilt u een camper kopen? Ons camperbedrijf Campertravels in Balkbrug ligt op slechts 25 minuten rijden van Zwolle. Ons aanbod wisselt doorlopend, maar wat wel vast staat is dat we altijd zeer nette campers aanbieden die meestal van een eerste eigenaar komen.

Als u een camper bij ons op het oog hebt, nodigen we u van harte uit om te komen kijken. Graag laten we u alle mogelijkheden en technische details van de camper zien. Uiteraard kunt u er ook mee proefrijden. We raden u wel aan om een afspraak te maken, want dan hebben we gegarandeerd alle tijd voor u.

De prijzen die u ziet in ons aanbod zijn inclusief afleveringsbeurt en garantie op de motor en versnellingsbak. 

Camper kopen met financiering

Wilt u een camper kopen, maar kunt u het complete bedrag niet in een keer betalen? Het kopen van een camper is ook een flinke investering. Bij ons kunt u ook een camper kopen op basis van financiering. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, maar het is ook mogelijk om direct uw maandbedrag te berekenen en meer te lezen over financiering via onderstaande button.

Op reis met uw eigen camper

Een camper huren is fijn omdat u zich dan geen zorgen hoeft te maken over onderhoud en de stalling van de camper als u er niet mee reist. De voordelen van het hebben van een eigen camper zijn weer heel anders: u kunt met de camper op reis als u dat wilt! Als het mooi weer wordt, haalt u hem uit de stalling en u kunt op pad.

Het leuke van reizen met een camper is dat u zelf op zoek gaat naar de mooiste plekjes om te overnachten. Ziet u een mooie plek? Dan zoekt u een kampeerplaats of een speciale camperplaats om de camper te parkeren. Uw bed heeft u altijd bij zich! Heeft u het ergens wel gezien? Dan rijdt u gewoon weer verder!

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod campers te koop? Bekijk ons aanbod dan direct online.

Aanbod: Camper kopen Zwolle