facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camper occasions

Huur of koop camper occasions bij Campertravels

U kunt met een gerust hart op vakantie met de camper occasions van Campertravels. Ze zijn opgeknapt en worden uitstekend onderhouden in onze speciale garage. Maak zelf de keuze tussen een gehuurde of gekochte camper occasion en ga erop uit!

camper verhuurOnderhoud van onze camper occasions

De camper occasions van Campertravels worden onderhouden met speciale diagnoseapparatuur. Hiermee worden eventuele technische storingen meteen opgemerkt en vastgelegd. Daarnaast zijn we gespecialiseerd op vele terreinen van camper onderhoud. Denk hierbij aan satelliet antennes voor de tv, navigatiesystemen en zelfs zonnepanelen.

Camper huren bij Campertravels

Bent u nog niet zeker of een camper occasion echt iets voor u is? Huur er dan eerst eentje. We hebben een ruim aanbod aan tweedehands campers, die u kunt huren voor een bepaalde periode. Kijk van tevoren goed naar de beschikbaarheid, voordat u uw vakantie plant. Onze campers worden standaard geleverd met een fietsendrager. Voor een echte fietsvakantie kunt u daarbij e-bikes bij ons huren. Parkeer uw camper op één van de vele camperplaatsen in Nederland en ontdek de kleine straatjes en landschappen per fiets. Natuurlijk kunt u uw reis ook uitbreiden naar het buitenland. Voor gratis overnachten kunt u het best in Noorwegen, Finland of Zweden terecht, maar er zijn natuurlijk ook veel andere camperplekken te vinden.

Koop een camper occasion

Als u al wel honderd procent zeker bent van de camper, dan bieden wij naast huren ook de mogelijkheid camper occasions te kopen. Het bedrag hiervoor kan in één keer voldaan worden, maar u kunt ook kiezen voor aanschaf met financiering. In samenwerking met Royaallease kunt u de camper kopen door per maand een bepaald bedrag te betalen. Deze kunt u van tevoren al berekenen.

Ook bij gekochte camper occasions kunt u voor het onderhoud bij ons terecht. Daarnaast geven we u graag advies over hoe u zelf de camper kunt onderhouden. Neem contact met ons op of kom bij ons langs voor een afspraak!