facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Camper te koop

Ruim aanbod aan campers te koop bij Campertravels

Bij Campertravels hebben we een ruim aanbod camper te koop staan. Reizen in alle vrijheid is dan eenvoudig geregeld. De campers zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Zo zijn douche, toilet en koelkast allemaal bij de hand en is er airco aanwezig.

Rondtrekken met een camper

Met een camper heeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar u wilt, waardoor een avontuurlijke vakantie gegarandeerd is! Ontdek plekken in Europa waar u überhaupt nog nooit van gehoord heeft, of kies ervoor om in ons kleine kikkerlandje te blijven. Ook hier kunt u een prachtige rondreis maken. Campertravels heeft de beste camperplekken in Nederland voor u op een rijtje gezet. Mogelijkheden zijn eindeloos met uw eigen huis op wielen.

Camper te koop met financiering

Het is bij ons mogelijk een camper te kopen door een financiering aan te schaffen. Door samen te werken Royaallease betaalt u niet in één keer uw camper af, maar kan dit in termijnen. Wat dit per maand zal kosten, kunt u zelf berekenen op onze website. Let erop dat dit bedrag kan afwijken!

Camper huren

Bent u er nog niet helemaal zeker van of u echt een camper wil kopen? Bij ons kunt u naast een camper kopen, er ook eentje huren. Zo kunt u uitproberen of het echt iets voor u is.

Goed onderhouden campers te koop

U kunt er altijd vanuit gaan dat de campers die bij ons te koop staan en te huur zijn goed onderhouden worden. Wij werken met moderne diagnoseapparatuur. Ook met een gekochte caravan kunt u voor een tussentijdse onderhoudsbeurt bij ons terecht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het opbouwen van accessoires, volautomatische schotels en navigatie. Natuurlijk zijn er nog tal van dingen waar rekening mee gehouden moet worden bij campers. Kijk op onze website voor het totale onderhoud van onze campers die te koop staan.

Maak een afspraak!

Natuurlijk geven wij ook graag advies over hoe u zelf uw camper kunt onderhouden. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel!