facebook twitter
-

06-54318597

Klantreview

Dhr. Lamberink: “Het gevoel bij Campertravels was direct goed”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Veenje: “Elk jaar op vakantie met een nieuwe camper!”

Lees meer
Klantreview

Dhr. Boes: “Vrijheid is het mooist van reizen met een camper.”

Lees meer

Automatische satellietantenne FlatSat Classic

FlatSat Classic en FlatSat Classic Smart

  • Automatische HD satellietantenne: inklapbare schotelantenne met een doorsnede van 63 of 85 cm.
  • Intelligent bedieningspaneel: makkelijke bediening met slechts 2 knoppen

Eenvoudige bediening met intelligent bedieningspaneel

De FlatSat Classic Smart heeft een eenvoudig te hanteren bedieningspaneel. Met de On-Off knop kunt u de antenne inschakelen en de zoekfunctie van de gekozen satelliet starten of de antenne laten zakken en uitschakelen. Met de Sat knop kunt u één van de tien satellieten die in het geheugen staan instellen. (Hot Bird, Astra 19, Astra 23, Astra 28, Eutelsat 5W, Astra, Thor, Hispasat, Turksat, Internet).

Dit bedieningspaneel kan met elke satellietontvanger of satelliettelevisie gecombineerd worden (niet meegeleverd) zoals: TNT SAT, FRANSAT, SKY, TivùSat, CANAL DIGITAAL, TV VLAANDEREN, CANAL SATELLITE, BIS TELEVISION etc.Het paneel is voorzien van een grafisch OLED display om alles wat door de antenne gedaan wordt weer te geven. Ook schakelt het display na enkele seconden automatisch uit aan het einde van elke activiteit.Een antracietkleurig profiel van de Berker lijn maakt het bedieningspaneel compleet en kan makkelijk vervangen worden door andere profielen in een andere kleur die gewoon in de handel verkrijgbaar zijn.

FlatSat Classic Smart 

SMART (patent aangevraagd) is een functie waarmee u nu nog makkelijker naar uw favoriete satellietprogramma’s kunt kijken. U hoeft slechts op de ON-OFF knop op het intelligente bedieningspaneel te drukken en een programma op de satellietontvanger of de satelliettelevisie in te stellen. De antenne gaat automatisch omhoog en richt zich op de satelliet waar het  ingestelde programma via uitgezonden wordt.

Als u van zender verandert controleert het SMART systeem onmiddellijk via welke satelliet het programma uitgezonden wordt en richt de antenne automatisch binnen een paar seconden op die satelliet. De FlatSat Classic SMART is compatibel met alle satellietontvangers en televisies met DiSEqC functie (Tivùsat, TNT Sat, Fransat, SKY, Canal Digitaal, TV Vlaanderen, Telesat etc.) en met name met alle 2014 modellen van TELECO.

Besturingseenheid DVB-S2 HD

Deze besturingseenheid is inbegrepen bij de FlatSat Classic Smart.

Stroomvoorziening: 12 Volt (10-15 Vdc)
Max. verbruik: 3,2 A
Afmetingen: 136x198x62 mm
Gewicht: 980 g

Leverbare modellen

FLATSAT CLASSIC 65

OPTIE – TWIN voor 2 ontvangers
63,5 x 69 cm

FLATSAT CLASSIC 85

OPTIE – TWIN voor 2 ontvangers
85 x 78 cm

Meer weten?

Wilt u meer weten over de FlatSat Classic of de FlatSat Classic Smart? Neem dan contact met ons op of bekijk de brochure.